Ferie
Aner
Fotoalbum
e-mail
           
Dag 1
Skt. Josephkreuts, Fulda
Dag 2
Rothenburg o.d.t. Meitingen
Dag 3
Füssen
Dag 4
Neuswanstein m.v
Dag 5
Kehlstein
Dag 6
Helbrunn, Grossglocher, Lienz
Dag 7
Nær Venedig
Dag 8
San Marino, Garda søen
Dag 9
Peschiera
Dag 10
Garda, Torri del Benaco
Dag 11
Salo
Dag 12
Afslapning
Dag 13
Sirmione
Dag 14
Ad motorvej til Ungarn
Dag 15
Graz, Fürstenfeld
Dag 16
På besøg i Sct. Göthar Ungarn
Dag 17
Balatonföldvár
Dag 18
Abaliget, Pecs
Dag 19
Afslapning
Dag 20
Budapest, Visegrad og Ecztegom
Dag 21
Marked i Zarmadi
Dag 22
Rundt om Balaton
Dag 23
Hjemrejse
Dag 24
Hjemkomst


Vi kørte tidligt om morgenen til Østrig da vi lige udenfor Salzburg ville se Hellbrunn. Ærkebispernes slot bygget i begyndelsen af 1600. I parken og i slottet er der lavet meget fantastiske "vandkunst". Med en guide som omviser får man demonstreret de forskellige overraskende vandspil. Man ved aldrig hvornår man bliver overfaldet af en vandstråle. Vi regnede med at det sikreste sted var i nærheden af guiden, så ham holdt vi os til.

På dette billede kan man se hvordan folk er blevet overrasket over vandet, og ser man godt efter kan man se, de er våde, og det regnede ikke. Vi var heldige med vejret den dag da vi havde 20 graders varme i skyggen.
Vi så et stort dukketeater, hvorfra der også kom musik. Alt var drevet ved hjælp af vandkraft.
Efter at havde set Hellbrunn tog vi over Grossglochner, som er en betalings vej.
Turen op til Edelweiss-Spitze i 2742 meter højde er en flot tur, hvor der er mange hårnålesving. Desværre var der så mange der tog turen op til Edelweiss-Spitze så vi måtte nøjes med at køre en tur rundt helt oppe på toppe og tage billeder ud af vinduet, da det ikke var muligt at parkere. Da vi kørte i en langsomt kørende kø, kunne Sonja hoppe ud , tage et billede og hoppe ind igen 20 meter længere fremme.
 
På dette billede kan man får et godt indtryk af de mange hårnåle sving der er på vej op over Grossglochner Her skyndte jeg mig at tage et billede oppe på Edelweiss-Spitze mens Erik kørte langsomt videre.
Her står vi ved restauranten lige nedenfor Edelweiss-Spitze. Vi havde igen brugt en film. Heilligenblut, en lille by hvor der er en berømt kirke, hvor der skulle være opbevaret en lille flaske der skulle indeholde 3 dråber af Kristi blod, vi fik ikke set flasken, da vi ikke kunne finde den.
Efter Heilligenblut blev det koldt og selv om det var i begyndelsen af august var der snedriver langs med vejen. Da klokken blev 19, var vi heldige at finde et godt overnatningssted. En privat villa hvor vi fik hele første salen. Det var tæt på byen Lienz, hvor vi var så heldige at der var byfest. Byen var helt lukket og det kostede 60 sch. at komme ind i byen.
Der var mange optrædende folk samt glade mennesker på gaden i Lienz.

Til toppen