Dag 3 Fussen

Ferie
Aner
Fotoalbum
e-mail
           
Dag 1
Skt. Josephkreuts, Fulda
Dag 2
Rothenburg o.d.t. Meitingen
Dag 3
Füssen
Dag 4
Neuswanstein m.v
Dag 5
Kehlstein
Dag 6
Helbrunn, Grossglocher, Lienz
Dag 7
Nær Venedig
Dag 8
San Marino, Garda søen
Dag 9
Peschiera
Dag 10
Garda, Torri del Benaco
Dag 11
Salo
Dag 12
Afslapning
Dag 13
Sirmione
Dag 14
Ad motorvej til Ungarn
Dag 15
Graz, Fürstenfeld
Dag 16
På besøg i Sct. Göthar Ungarn
Dag 17
Balatonföldvár
Dag 18
Abaliget, Pecs
Dag 19
Afslapning
Dag 20
Budapest, Visegrad og Ecztegom
Dag 21
Marked i Zarmadi
Dag 22
Rundt om Balaton
Dag 23
Hjemrejse
Dag 24
Hjemkomst


Efter en god nats søvn gik vi ned i spisestuen og fik alle tiders morgenmad. Vi kørte igennem en lille by kaldet Landsberg an Lech, vi stoppede ikke, da det regnede meget. Regnen var ikke nok til at stoppe 2 lystfiskere, der stod ved flodbreden. Vi var en tur indenom Donauwörth, en lille by hvor Donau har sit udspring, der var ikke meget at se.
Vi fortsatte til Oberammergau for at se de smukke huse med de flotte vægmalerier, samt berømt for deres festspil, som foregår hvert 10'endeår, men det var desværre ikke på det tidspunkt, vi var der.
Da det regnede tog vi ikke op med nogle af de mange svævebaner, inden vi fortsatte til Garmisch-Partenkirchen.
Det dryppede kun lidt da vi kom til Garmisch-Partenkirchen, så vi var inde på det olympiske vintersportssted "Eckbauer".
Vi havde en aftale i Füssen med en af vores venner, så vi begyndte at køre mod denne by, på vejen dertil var vi inde og se klosteret Ettal, et meget flot kloster, som er berømt for deres klosterlikør.
Det regnede kraftigt da vi kom til Füssen, og der var mange biler, så vi lå i kø med mange andre biler. På et tidspunkt ringede vores mobil telefon, og det viste sig at være vores bekendt, som også kørte rundt i Füssen, han havde været inde på flere campingpladser, men havde ikke fået en plads. Vi aftaltes at mødes og sammen finde et overnatningssted. Det var svært at finde et sted, alt var optaget, der var mange turister i Füssen.
Vi kom til et gasthof i en lille by Halbech, hvor der også var en stor restaurant, her havde man ingen ledige værelser, men hvis vi ville indkvarteres privat ville de ringe til en, som havde værelser, og som kunne hente os. Dette viste sig at være et godt tilbud, vi fik et par gode værelser, til en rimelig pris.