Dag 2 Rothenburg o.d.t, Meitingen

Ferie
Aner
Fotoalbum
e-mail
           
Dag 1
Skt. Josephkreuts, Fulda
Dag 2
Rothenburg o.d.t. Meitingen
Dag 3
Füssen
Dag 4
Neuswanstein m.v
Dag 5
Kehlstein
Dag 6
Helbrunn, Grossglocher, Lienz
Dag 7
Nær Venedig
Dag 8
San Marino, Garda søen
Dag 9
Peschiera
Dag 10
Garda, Torri del Benaco
Dag 11
Salo
Dag 12
Afslapning
Dag 13
Sirmione
Dag 14
Ad motorvej til Ungarn
Dag 15
Graz, Fürstenfeld
Dag 16
På besøg i Sct. Göthar Ungarn
Dag 17
Balatonföldvár
Dag 18
Abaliget, Pecs
Dag 19
Afslapning
Dag 20
Budapest, Visegrad og Ecztegom
Dag 21
Marked i Zarmadi
Dag 22
Rundt om Balaton
Dag 23
Hjemrejse
Dag 24
Hjemkomst


Der er lavet en tur igennem Tyskland som kaldes "Den Romantiske Rute". Det var den tur vi fulgte og vi kan anbefale at køre denne tur. Mange mennesker oplever aldrig Tyskland som et ferieland, kun som et land til gennemrejse.
Vi kørte fra vores Gasthof kl. 9.30, og kom til Rothenburg ob der Tauber ved frokosttid. Denne by er absolut et besøg værd. Vi tog utallige billeder, både af byporten, men også der hvor alle andre fotograferer, så man kan se den gamle gade med brosten samt de smukke huse.
 
Både Dinkelsbühl og Rothenburg ob der Tauber er ikke ret handicap venlige, da der er mange brosten, som gør det vanskeligt at gå.
Fra Rothenburg ob der Tauber kørte vi videre til Dinkelsbühl, der har en historisk gammel bydel, med et velbevaret fæstningsværk 20 tårne, porte og en Markedsplads. Mange gamle borgerhuse med en seværdig facade. Byen ligger på "Den romantiske Rute", I forhold til Rothenburg o.d.Tauber var det en tam oplevelse.
På vej sydpå kom vi til Nördlingen, en by der også er et besøg værd, da vi havde kørt hele dagen og klokken var mange var vi der kun kort. Vi begyndte på dette tidspunkt at lede efter overnatnings muligheder, men da vi nu var kommet ned omkring det område hvor der er mange turister, var det svært at finde noget.
Vi fandt et flot gasthoff i Meitingen, flotte værelser og en god restaurant, en overnatning for 2 personer incl. morgenmad kostede 68 DM. Meitingen er ikke angivet på vores kort over "Den romantiske Rute" men huset ligger lige ned til vejen.