Dag 4 Neuschwanstein

Ferie
Aner
Fotoalbum
e-mail
           
Dag 1
Skt. Josephkreuts, Fulda
Dag 2
Rothenburg o.d.t. Meitingen
Dag 3
Füssen
Dag 4
Neuswanstein m.v
Dag 5
Kehlstein
Dag 6
Helbrunn, Grossglocher, Lienz
Dag 7
Nær Venedig
Dag 8
San Marino, Garda søen
Dag 9
Peschiera
Dag 10
Garda, Torri del Benaco
Dag 11
Salo
Dag 12
Afslapning
Dag 13
Sirmione
Dag 14
Ad motorvej til Ungarn
Dag 15
Graz, Fürstenfeld
Dag 16
På besøg i Sct. Göthar Ungarn
Dag 17
Balatonföldvár
Dag 18
Abaliget, Pecs
Dag 19
Afslapning
Dag 20
Budapest, Visegrad og Ecztegom
Dag 21
Marked i Zarmadi
Dag 22
Rundt om Balaton
Dag 23
Hjemrejse
Dag 24
Hjemkomst


Dag 4 var den dag hvor vi skulle se et af de steder, vi glædede os mest til at se, nemlig det slot som Walt Disney har brugt i tegnefilmen "Tornerose", slottet Neuschwanstein i Schwangau.

Inden vi kørte til Neuschwanstein var vi oppe med Tegeltovbanen, hvor der var en flot udsigt over Schwangau og til slottet.

Da vi kom til Neuschwanstein gik vi op til slottet, det var en lang vandretur, og der var mange mennesker. Selvom vi var trætte efter den lange tur op til slottet gik vi længere op til "Marienbrücke" hvorfra der var en fantastisk flot udsigt. Der var mange mennesker i kø for at komme ind og se slottet indvendigt. Der var en engelsk, tysk, fransk og italiensk kø, ved siden af hinanden. Der var 2 timers ventetid på at komme ind, så vi opgav at se det indvendigt.

Efter at have været oppe ved Neuschwanstein tog vi en hestevogn ned, det var lidt mere behageligt end turen op. Vi tog nu op til det andet kongeslot. Slottet Hohenschwangau. Turen til dette slot var meget kortere, men slottet var ikke nær så imponerende, som Neuschwanstein .

Fra Schwangau kørte vi over Oberammegau, Ettal og Garmich Partenkirchen til Mittenwald. En flot by med mange huse der har vægmalerier, byen skal være kendt som violinbygger-by, vi fik ikke set noget der tydede på dette.

Gågaden i Mittenwald, med kirken i baggrunden. Et af de mange flotte huse.
Tilbage til toppen