Dag 1 Skt. Josephkreuts, Fulda

Ferie
Aner
Fotoalbum
e-mail
           
Dag 1
Skt. Josephkreuts, Fulda
Dag 2
Rothenburg o.d.t. Meitingen
Dag 3
Füssen
Dag 4
Neuswanstein m.v
Dag 5
Kehlstein
Dag 6
Helbrunn, Grossglocher, Lienz
Dag 7
Nær Venedig
Dag 8
San Marino, Garda søen
Dag 9
Peschiera
Dag 10
Garda, Torri del Benaco
Dag 11
Salo
Dag 12
Afslapning
Dag 13
Sirmione
Dag 14
Ad motorvej til Ungarn
Dag 15
Graz, Fürstenfeld
Dag 16
På besøg i Sct. Göthar Ungarn
Dag 17
Balatonföldvár
Dag 18
Abaliget, Pecs
Dag 19
Afslapning
Dag 20
Budapest, Visegrad og Ecztegom
Dag 21
Marked i Zarmadi
Dag 22
Rundt om Balaton
Dag 23
Hjemrejse
Dag 24
Hjemkomst
 
Vi startede tidligt om morgenen på den første feriedag og var ovre med færgen Rødby Puttgarden kl. 6.00. Den første pause holdt vi på den store rasteplads "Hamburg Stillhorn", det er en udmærket rasteplads med mange gode faciliteter.

Da vi kom til Harzen, kørte vi mod "Bloksbjerg", men det var umuligt at finde, da der overalt var omkørsel på grund af vejarbejde. Vi kunne hele tiden se, hvor det burde ligge, men kunne ikke komme derind. Vi opgav til sidst og kørte mod dobbelt korset "Skt. Josephskreus". Det var heller ikke nemt at finde men det lykkedes dog. Fra den nærmeste parkeringsplads var der 1,5 km lang tur, som gik opad.

Området omkring Bloksbjerg og Sct. Josephskreuz bar stadig præg af at det havde ligget i det gamle Øst Tyskland, vejene var meget dårlige, der var ingen benzintanke og husene var grå og misvedligeholdte. Desuden kørte der en del Wartburger og lignende øst biler rundt.

Da klokken var 21.30 kom vi til Fulda hvor vi fandt et sted at overnatte. Et gasthof, der for 2 personer kostede 65 DM inkl.morgenmad. Vi var efterhånden godt trætte, så vi sov tungt og godt.